Köpvillkor

Om oss

Tassochsvans.se drivs av Contendo Media AB. Om du vill komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till kundservice@tassochsvans.se så återkommer vi med svar inom kort.

Beställning

Du beställer direkt via vår webbsida. När beställning är gjord så får du en orderbekräftelse via mail med all info om ditt köp och din leveransadress. Återkom till oss direkt på kundservice@tassochsvans.se om det skulle blivit något blivit fel. 

Betalning

Betalning sker via kortbetalning.

Leverans

Vi erbjuder fri frakt på alla leveranser inom Sverige. Vi kan inte leverera till boxadresser eller till utlandet.

Efter gjord beställnings skickas dina varor ut från vårt svenska lager. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. 

Var noga med att ange rätt leveransadress. Outhämtade paket eller paket som adresserats till en felaktig adress genererar en avgift. 

Priser

Våra priser anges i SEK och är inklusive moms. 

Vi reserverar oss för eventuella feltryck eller prisändringar från våra leverantörer. 

Ångerrätt

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan.

För att returnera en vara måste du kontakta oss för att få instruktioner om hur returen ska gå till. 

Produkter måste vara i originalförpackning i oanvänt skick vid retur. 

Ångerrätten gäller inte vid bruten plombering på produkter som förseglats på grund av hygienskäl. Ångerätt gäller heller inte i fall då produkten specialanpassats eller skräddarsytts för dig. Den gäller heller inte varor som snabbt kan försämras så som livsmedel och foder. 

Köparen står för returkostnaden. Läs mer om ångerrätt och återbetalningspolicy under vår information om returer. 

Reklamation

Våra varor är kvalitetskontrollerade men det kan alltid förekomma fel eller skador i transport. Kontakta oss direkt om du upplever någon defekt eller skada på produkten. Skicka inget i retur förrän du varit i kontakt med oss för vidare instruktioner. 

Om du önskar reklamera, skicka ett mail till kundservice@tassochsvans.se där du beskriver felet och anger ditt namn, adress, e-postadress och ordernummer. 

Personuppgifter och GDPR

Vi behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR. I samband med köp godkänner du att vi lagrar och hanterar dina uppgifter. Läs mer om vi hanterar dina personliga uppgifter under vår integritetspolicy. 

Produktinformation

Vi reserverar oss för slutförsäljningar och eventuella tryckfel. En viss skillnad kan förekomma mellan produkterna och dess bilder, exempelvis i färgnyanser. 

Ansvarsbegränsning

Vi tar inte ansvar från förseningar som ligger utanför vår kontroll, exempelvis Force Majeure. Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. 

Ändringar i villkor

Vi kan när som helst lägga till uppdateringar i villkoren. Villkoren accepteras i samband med användning av webbsidan eller vid köp.  

Tvist

Skulle en tvist inte kunna lösas direkt mellan företag och kund så kan kund höra av sig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer de beslut Allmänna Reklamationsnämnden gör. Vi tillämpar och följer även svensk lag. 

 

Contendo Media AB

Organisationsnummer 559231-4461